Vanliga frågor om Trustly – e-betalning via direktbank.

1. Vad är Trustly - direkta e-bankbetalningar?
  2. Hos vilka banker kan jag göra inbetalningar via Trustly - direkta e-bankbetalningar?
  3. Hur sätter jag in pengar till mitt Trustly - direktbank e-betalningar konto?
  4. Kostar det något att göra inbetalningar via Trustly - direktbank e-betalningar?
  5. Hur länge tar det att överföra pengarna till mitt konto?
  6. Kan jag få pengar utbetalade via Trustly - direktbank e-betalningar?
  7. Är det säkert att använda Trustly - direkta e-bankbetalningar?
  8. Fungerar Trustly - direkta e-bankbetalningar i alla webbläsare?
  9. Hur länge dröjer det att överföra pengar via TRUSTLY - DIREKTA E-BANKBETALNINGAR?
  10. Vilket är det högsta och lägsta beloppet jag kan ta ut via TRUSTLY - DIREKTA E-BANKBETALNINGAR?

1. Vad är Trustly - direkta e-bankbetalningar betalningar?

Du kan använda Trustly - direkta e-bankbetalningar för inbetalningar online direkt från ditt bankkonto. Metoden är registrerad hos Finansinspektionen som garanterar den högsta nivån av säkerhet och att finansiella krav följs. Förutom att man kan göra snabba och enkla insättningar och uttag, behöver man inte heller registrera sig eller installera någon programvara. Istället genomför du transaktioner direkt från din nätbank. Bekvämlighet och användarvänlighet kombinerat med pålitlighet och säkerhet gör Trustly - direkta e-bankbetalningar direktbetalning till en idealisk betalningslösning.

2. Hos vilka banker kan jag göra inbetalningar via Trustly - direkta e-bankbetalningar?

Du kan göra inbetalningar via Trustly - direkta e-bankbetalningar hos följande banker:

• SVERIGE
    • Direkt inbetalning - Swedbank, Sparbanken, Handelsbanken, SEB, Nordea, Danske Bank, FOREX, ICA Banken, Länsförsäkringar, Skandiabanken, Sparb. Syd

3. Hur sätter jag in pengar till mitt Trustly - direktbank e-betalningar konto?

Följ dessa enkla steg:

1. Logga in på ditt konto.
  2. Gå till fliken "Kassa" och välj "Insättning". Du kommer att omdirigeras till sidan Indata för förtroendefull insättning.
  3. Ange eller välj ditt inbetalningsbelopp och bonuskod (om tillgänglig) och klicka på "Inbetalning" (Deposit).
  4. Du förflyttas nu till Trustly - direktbank e-betalningar sida för direktbetalningar.
  5. Du måste välja din bank från den bifogade menyn.
  6. Du kommer nu att tas till din nätbank-gateway, där du måste logga in och bekräfta betalningen genom att underteckna med en engångsbanksäkerhetskod från din token.
  7. När du har avslutat din betalning kommer du att tas tillbaka till kassan.
  8. Ett e-postmeddelande med bekräftelse skickas till din registrerade e-postadress som bekräftar transaktionsuppgifterna.

4. Kostar det något att göra inbetalningar via Trustly - direktbank e-betalningar?

Vi tar inte ut några avgifter för transaktioner via Trustly - direktbank e-betalningar. Trustly - direktbank e-betalningar kan dock ta ut en avgift. Gå in på deras webbplats för mer information.

5. Hur länge tar det att överföra pengarna till mitt konto?

Pengarna kommer att överföras till ditt konto inom ett par minuter när du har lyckats genomföra din betalning.

6. Kan jag få pengar utbetalade via Trustly - direktbank e-betalningar?

Ja, du kan ta ut pengar via Trustly direkta e-bankbetalningar.

Vänligen följ stegen som beskrivs nedan för att ta ut pengar via Trustly direkta e-bankbetalningar.

1. Gå till webbsidan och klicka på länken "Mitt konto".
  2. På den vänstra navigeringsmenyn klickar du på länken "Dra tillbaka", när du klickar på kommer du att omdirigeras till Trustly-inmatningssidan.
  3. Ange beloppet och klicka på "uttag" på uttagsinmatningssidan
  4. Om transaktionen lyckas ser du meddelandet "Framgångsrikt uttag".

7. Är det säkert att använda Trustly - direkta e-bankbetalningar?

Ja. Trustly - direkta e-bankbetalningar använder samma säkerhetsnivå och samma kryptering som vanliga banker. De vidtar också en rad andra åtgärder för att du ska känna dig trygg när du använder tjänsten för direktbetalningar på internet.

8. Fungerar Trustly - direkta e-bankbetalningar i alla webbläsare?

Trustly - direkta e-bankbetalningar kan användas i de vanligast förekommande webbläsarna, t.ex. Internet Explorer, Chrome och Firefox.

9. Hur länge dröjer det att överföra pengar via TRUSTLY - DIREKTA E-BANKBETALNINGAR?

Samtliga utbetalningar godkänns först av vår interna kontrollgrupp. Detta kan ta upp till 2 vardagar. När uttagen har godkänts kommer dina pengar omedelbart till ditt valda bankkonto.

10. Vilket är det högsta och lägsta beloppet jag kan ta ut via TRUSTLY - DIREKTA E-BANKBETALNINGAR?

Minsta uttagsbelopp som du kan ta ut via TRUSTLY – Direktbank E-BETALNINGAR är 100,00 SEK motsvarande och det maximala uttagsbeloppet är 100000,00 SEK motsvarande.